На Житомирщині загинув чоловік, який випав з вікна під час відеостріму

19 червня у Бердичеві з вікна п’ятого поверху випав 36-річний житель Черняхівського району. Після падіння чоловіка госпіталізували, згодом він помер від отриманих травм. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Житомирської області. За їхньою інформацією, загиблий чоловік брав участь у прямій трансляції для відеоблогу. У якийсь момент чоловік вийшов з кімнати. Коли інші учасники відео згадали про нього, померлого вже не було в квартирі.

Повідомлення про подію надійшло до Бердичівських поліцейських о 10 годині ранку від медиків «швидкої», які надавали постраждалому допомогу. Згодом від отриманих ран чоловік помер. У поліції кажуть, що обставини смерті свідчать про падіння з вікна п’ятого поверху.

На момент обшуку в квартирі – з вікна якої випав померлий – там знаходилося троє жінок. Їх доставили до Бердичівського відділу поліції для надання показів. З квартири було вилучили комп’ютерне та Інтернет-обладнання.

Попередньо поліцейські вивчили записи відеостріму і, за наявною у них інформацією, падіння чоловіка могло бути нещасним випадком.

Suspilne.media, як зазначає це ЗМІ, готове надати можливість озвучити свою позицію очевидцям події, якщо вони виявлять таке бажання та звернуться до редакції у будь-який зручний спосіб.

Джерело: suspilne.media

житомирська область житомирщина випав з вікна зйомки відеострім чоловік смерть загибель

Источник

Новости Украины