На Кіровоградщині попрощалися з двома бійцями Валерієм Неугомонним та Олегом Івановим

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Валерій Неугомонний(ліворуч) та Олег Іванов(праворуч). Колаж: Суспільне Кропивницький

Кіровоградська область втратила на війні з РФ двох захисників. Це – Валерій Неугомонний з Олександрійської громади та Олег Іванов з Кетрисанівської.

Валерій Неугомонний з Олександрійської громади загинув 18 березня під час виконання бойових завдань у селі Красногорівка Донецької області. Боєць народився 19 вересня 1975 року. Після навчання у школі здобув професію зварювальника. Працював за кордоном. З першого дня повномасштабного вторгнення повернувся до України. У 2023 році його призвали на військову службу. Попрощалися з бійцем 22 березня в Олександрії. Це інформація від голови громади Сергія Кузьменка.

Олег Іванов загинув 18 березня 2024 року на лівому березі річки Дніпро у селі Кринки Херсонської області. Захисник народився 2 жовтня 2001 року у Кетрисанівці. Після закінчення школи здобув спеціальність тракториста у бобринецькому професійно-технічному училищі.

До лав ЗСУ бійця мобілізували 18 квітня 2022 року. Служив стрільцем стрілецького відділення. Попрощалися з військовим 22 березня. У нього залишились бабуся, батько, сестра та брат, про це написали на офіційній сторінці Кетрисанівської сільради у Facebook.

Новости Украины