Нічний обстріл Миколаєва: значних пошкоджень зазнали три багатоповерхівки

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Внаслідок сьогоднішніх нічних обстрілів значних пошкоджень зазнали три багатоповерхівки. В усіх них вибуховою хвилею та уламками вибиті вікна та шибки, понівечені балкони та пошкоджені вхідні двері. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич, передає УНН.

Деталі

Сєнкевич зазначив, що в одній п’ятиповерхівці вилетіло 150 вікон, пошкоджень зазнали 75 балконів.

«Двох людей поважного віку заблокувало у власній квартирі. Вибратись їм допомогли рятувальники ДСНС. Ще одна п’ятиповерхівка потрапила під обстріл вдруге. В ній вибило шибки та понівечило ті ОСБ плити, якими наші комунальники забивали вікна після попереднього обстрілу. Уламками посікло і припарковані у дворах автівки», — наголосив мер.

Також руйнувань різного ступеню зазнали приватні будинки.

«Зранку на місцях працювали бригади двох наших комунальних підприємств — “ЕЛУ автодоріг” та “Миколаївські парки”, — додав він.

Сєнкевич повідомив, що вони прибрали усе сміття та уламки з проїжджої частини та тротуарів, а також відновили проїзд на тій ділянці дороги, куди влучила ракета.

«Щодо пошкодженої мережі водопроводу, сьогодні працівники “Миколаївводоканалу” перекрили водопостачання та відкачали воду з вирви, яка утворилась від вибуху ракети. Завтра вони продовжать ремонтні роботи і будуть замінювати частину пошкодженої труби», — зазначив мер.

Доповнення 

Після першої ночі Миколаїв знову зазнав обстрілів.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины