Обстріли Херсона: рятувальники в місті ліквідували п’ять пожеж

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсон. Наслідки російських обстрілів, 29 січня 2023 року Фото: ДСНС України/Telegram

29 січня у Херсоні внаслідок російських обстрілів виникли п'ять пожеж. Всього рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію наслідків обстрілів, у Telegram повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що внаслідок обстрілу загорівся автомобіль. Також після обіду виникла пожежа у кабінеті на другому поверсі чотириповерхової адміністративної будівлі.

У Херсоні виникла пожежа внаслідок російських обстрілів, 29 січня 2023 року Фото: ДСНС України/Telegram

"Російські снаряди потрапили ще й до приміщення лікарні без загоряння, також влучили у поверх одного з будинків міста. На місці події людина загинула. Пораненого рятувальники допомогли транспортувати до карети швидкої допомоги", — йдеться у повідомленні.

У Херсоні виникла пожежа внаслідок російських обстрілів, 29 січня 2023 року Фото: ДСНС України/Telegram

Протягом дня рятувальники також прибрали обірвані після обстрілів тролейбусні дроти.

Що відомо

  • 29 січня російська армія обстріляла Херсон, поцілили у житлові квартали міста та у будівлю обласної клінічної лікарні. Троє людей загинули, шестеро поранені.
  • Минулої доби, 28 січня, російські війська 36 разів атакували Херсонщину, повідомляє Херсонська ОВА в Telegram.
  • Російська армія за добу 27 січня 19 разів обстріляла Херсонську область. Загинули двоє людей, семеро — поранені.
  • Російська армія за добу обстріляла 10 населених пунктів на Херсонщині. Зокрема, Херсон, Станіслав, Золоту Балку, Гаврилівку, Дудчани, Червоний Маяк, Монастирське, Томарине, Бургунку та Тягинку. Внаслідок влучань снарядів РФ пошкоджена будівля інфекційної лікарні у Херсоні.
  • Російські війська 27 січня обстріляли селище Комишани поблизу Херсона. 20 вулиць залишилися без світла, пошкоджені будинки цілого кварталу. Загинула дівчина.

Новости Украины