Рашисти вигадали чергову страшилку, щоб змусити мелітопольців змінити номер телефону

Рашисты придумали очередную страшилку, чтобы заставить мелитопольцев сменить номер телефона

На що тільки не йдуть окупанти, щоби змусити мелітопольців жити за їхніми правилами. Пропагандисти остаточно втратили зв'язок із реальністю – грають на страху.

Не секрет, що мелітопольці набувають рашистських ноунейм сімки не від хорошого життя. Успіхом та популярністю серед мешканців окупованого міста вони не користуються.

Загарбники записали "промо-відео" у жанрі фільмів жаху. У кадрі грізна людина у військовій формі та балаклаві. Очевидно, він відіграє роль українського нациста. Змінений голос за кадром мовить, що "Київський режим активно використовують номери +38 та намагається впливати на мешканців звільнених територій".

Нібито мешканцям окупованих територій, які продовжують використовувати українські мобільні номери телефонів, приходять дзвінки та смс із погрозами, і, звичайно ж, з недостовірною інформацією про стан справ. Мовляв, фізично впливати не виходить, тож намагаються впливати на психіку. Вже смішно? Але далі ще яскравіше…

Страшний голос за кадром свідчить, що якщо месенджери та соціальні мережі досі зареєстровані на номери з кодом +38, то подібні атаки продовжуватимуться й надалі. Всі ці "жахи" ілюстровані чорно-білими кадрами бойових дій. Далі у сюжеті показані кольорові кадри щасливого життя, яке обов'язково станеться, як стверджують рашисти, якщо мелітопольці змінять українські номери на російські, а також порадять це зробити друзям та близьким. У відео навіть продемонстровано процес заміни номера в облікових записах на +79.

Що сказати? Зомбування населення продовжується. Лише вкотре "визвольники" прорахувалися. Та пропаганда, яка працює російською Вані, на мелітопольців не діє. Ці карти квазі республіки вони купили виключно, щоб бути на зв'язку.

Виправдати її жахливу якість і змусити повністю перейти на них мелітопольців, у рашистів не вийде, тим більше такий смішний спосіб. На цьому все.

Новости Украины