Спортивний тероризм: московський хокейний клуб допомагає окупантам

Спортивний тероризм: московський хокейний клуб допомагає окупантам

Російський хокейний клуб цска продовжує допомагати російській армії, яка вторглася в Україну і продовжує знищувати нашу країну. Клуб не лише передав терористам техніку, а й радісно повідомив про це на своєму сайті.

«На знак підтримки та солідарності», – так прокоментували у цска свій вчинок.

Нагадаємо, що росія домагається повернення своїх команд та спортсменів на міжнародну арену, і деякі федерації вже допускають спортсменів країни-терориста до турнірів та змагань.

Раніше Глава Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах заявив, що рішення про допуск спортсменів росії та білорусі на Олімпійські ігри в Парижі навряд чи варто очікувати до засідання виконавчого комітету організації, яке відбудеться 15-17 жовтня в Мумбаї. Функціонер сказав, що МОК має бути впевненим у правильності рішення.

У червні представник Парламентської асамблеї Ради Європи висловлював категоричну позицію своєї організації щодо участі атлетів із країни-терориста та країни-пособника тероризму до ОІ-2024.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив рішення про бойкот відбіркових турнірів на Олімпійські ігри-2024 у Парижі, на яких буде допущено російських та білоруських спортсменів. Міжнародний олімпійський комітет (МОК) вже відреагував на рішення Уряду України про бойкот відбіркових турнірів на Олімпійські ігри-2024 у Парижі.

Раніше Виконком МОК рекомендував повернути російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань у нейтральному статусі. При цьому не допускаються до турнірів команди з росії та білорусі, а також спортсмени, які підтримують війну або мають контракт з арміями рф або рб.

Рано вранці 24 лютого 2022-го року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна проти росії триває вже 511-й день.

Джерело

Новости Украины