У Полтаві прощалися із полеглим військовослужбовцем Павлом Івченком

За інформацією: Суспільне Полтава.

Прощання з Павлом Івченком. Суспільне Полтава

У Полтаві прощалися із полеглим командиром танка Павлом Івченком. Військовослужбовець поліг на початку квітня 2024-го року у Донецькій області.

Попрощатися із загиблим Павлом Івченком прийшли його рідні та знайомі. Панахиду відслужили біля дзвіниці Свято-Успенського собору Православної церкви України у Полтаві. Про це повідомив кореспондент Суспільного із місця прощання.

Люди, які прийшли попрощатися із Павлом Івченком. Суспільне Полтава

Павло Івченко народився і виріс у селі Стрілкове Генічеського району Херсонської області. Там закінчив школу та здобув професію слюсаря. Про це Суспільному розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника групи морально-психологічного забезпечення міського терцентру комплектування та соцпідтримки Михайло Регент.

Портрет Павла Івченка. Суспільне Полтава

За його словами, на військову службу Павла призвали 31 січня 2023-го року, він служив за контрактом. Чоловік був командиром танка у 25-й окремій повітрянодесантній бригаді.

Загинув головний сержант 9 квітня 2024-го року поблизу села Карлівка Донецької області. Павлові було 24 роки, у нього залишилася, зокрема, дружина.

Новости Украины