У Росії опублікували новий текст конституції, куди включили українські території

За інформацією: Суспільне Херсон.

Банер із зображенням президента РФ Володимира Путіна на будівлі біля посольства Росії в Ризі, Латвія. Фото: Getty Images

У Росії опублікували текст оновленої Конституції Росії, де в складі країни вказані українські території — Запорізька, Херсонська, Донецька та Луганська області.

Інформація з'явилась на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ.

Указ про публікацію напередодні підписав президент Російської Федерації Володимир Путін.

5 жовтня президент РФ Володимир Путін затвердив ратифікацію "договорів" про "прийняття" тимчасово окупованих територій України — "ДНР", "ЛНР", Запорізької та Херсонської областей — до складу РФ і підписав федеральні конституційні закони про включення їх до складу Росії.

4 жовтня у Росії Рада Федерації одноголосно ратифікувала "договори" про входження так званих "ДНР", "ЛНР", Запорізької та Херсонської областей до складу Росії.

30 вересня президент РФ Володимир Путін виступив у Кремлі за підсумками фейкових "референдумів" у самопроголошених "ДНР", "ЛНР" та на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Після цього він підписав так звані "договори" про "приєднання" цих територій до складу РФ із так званими "представниками" окупаційної влади на цих територіях.

27 вересня на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей завершились псевдореферендуми про приєднання до РФ. Більшість країн заявили, що за жодних умов не визнають результатів "референдумів", які Російська Федерація намагається організувати на тимчасово окупованих територіях України, а всі причетні до них будуть притягнуті до відповідальності.

Новости Украины