Бєдняков показав, як у центрі окупованого Маріуполя голосно співають гімн України

Підписники телеведучого були зворушені таким чуттєвим роликом.

Андрій Бєдняков на інтерв’ю / скріншот

Український телеведучий Андрій Бєдняков, який прославився завдяки шоу «Орел і решка», показав відео, як в центрі його рідного Маріуполя голосно співають гімн України. Місто давно перебуває в окупації, там знищено всі важливі інфраструктурні об’єкти і практично весь житловий фонд. 

Бєдняков вирішив, що будь-які коментарі до цього відео зайві, тому в описі просто написав: «Маріуполь» і поставив два смайлика-синє і жовте сердечка. 

Як відзначили шанувальники, це говорить про те, що жителі, які там залишилися, вірять в швидке повернення Маріуполя під контроль України.

Відео дня Модель Вікторія Маремуха після камінг-ауту зізналася в коханні українській співачці «Супермодель по-українськи» Маремуха публічно зізналася в зрадах чоловікові Таролог Макс Гордєєв пояснив, чому у Тіни Кароль немає стосунків Жадан зворушив історією про хлопчика, який приніс йому гроші для ЗСУ

«Ви чудові, маріупольці! Тримайтеся там! З усіх сил! Ви обов’язково повернетеся додому!», «Маріуполь скоро буде вдома!», «Боже, до сліз! Стільки втратити! Стільки пережити! І мати такий незламний дух! Маріупольці — ви неймовірні!», «Бідні люди… Скільки вони намучилися і досі живуть в страху», — написали підписники. 

Бідняков зворушив відео, як у центрі Маріуполя співають гімн України

Нагадаємо, нещодавно Андрій Бєдняков назвав Івана Охлобистіна «г*вном».

Джерело

Новости Украины