Дієтологи назвали найкорисніший продукт, який завжди треба їсти для здорового волосся

Необхідно вживати достатню кількість білка, зазначають фахівці.

Волосся складається з білка / фото ua.depositphotos.com

Дієтологи назвали суперпродукт, який допоможе зробити ваше волосся більш здоровим. Правильна дієта у силах вирішити поширені проблеми з волоссям, від випадання до сухості, пише New York Post.

«Важливо стежити за тим, щоб ваш організм отримував достатньо калорій. Вашому організму потрібна енергія для росту волосся і вироблення гормонів, необхідних для здоров’я волосся, тому переконайтеся, що основні потреби у калоріях задоволені», — зазначила дипломований дієтолог Аманда Сауседа.

Що ж стосується того, які саме продукти можуть привести до здорових локонів, експерти вважають, що лосось є кращим вибором через високий вміст уньому білка.

Відео дня

«Волосся складається з білка, зокрема кератину, тому має сенс споживати достатню кількість білка в нашому раціоні, щоб підтримувати здоровий ріст волосся», — пояснила дієтолог Френсіс Ларгеман-Рот.

Вона також розповіла, що лосось містить і інші поживні речовини, такі як морський колаген, омега-3 і цинк.

Звичайно, лосось називають суперпродуктом не тільки для здоров’я волосся. Будучи основним продуктом середземноморської дієти, яка названа найкращою дієтою у світі, лосось має широкий спектр переваг, включаючи запобігання раку, деменції та хвороб серця.

Джерело

Новости Украины