Домробітниця Пугачової розкрила правду про її стосунки з Галкіним

За словами Людмили Дороднової, Пугачова щаслива з Галкіним.

Алла Пугачова і Максим Галкін / фото instagram.com/alla_orfey

Навколо сімейного життя російських зірок Алли Пугачової і Максима Галкіна ходило багато чуток. Хтось упевнений, що це був шлюб за розрахунком, а хтось таки вірить в те, що між ними дійсно кохання. Так що ж насправді відбувається у стосунках Примадонни і гумориста?

Гувернантка їхніх дітей Людмила Дороднова в коментарі росЗМІ розповіла, що Пугачова дійсно щаслива у стосунках з Максимом Галкіним, тому їхній шлюб не можна назвати фіктивним.

«Алла нарешті живе тим життям, про яке вона завжди мріяла і яке заслужила. А те, що у них з Максимом різниця у віці – це дурниця. Вони обидва не відповідають своїм рокам — в душі обидва набагато молодші! Обидва красиві, інтелігентні, з почуттям гумору. Ось у кого треба вчитися всьому», — сказала Дороднова.

Відео дня

Також вона додала, що їхні діти — Ліза і Гаррі — ростуть дуже розумними дітьми. Часом їй навіть страшно з ними спілкуватися, бо вона переживає, що може на їхньому фоні виглядати дурнішою.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова після масованої атаки по Україні перервала мовчання. Вона подякувала своїм шанувальникам за підтримку і зазначила, що дуже важливо розрізняти правду від брехні. Більш того, вона заявила, що молиться за мир. 

Джерело

Новости Украины