Ефект «бавовни»: окупанти активно будують укріплення навколо Маріуполя (відео)

Ворог перевозить бревна для облаштування бліндажів.

Окупанти активно будують укріплення навколо Маріуполя / фото ua.depositphotos.com

Останніми днями в районі тимчасово окупованого Маріуполя лунають вибухи. Українські війська завдають ударів по базах та складах російських загарбників.

Радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що після «бавовни» росіяни активізували будівництво укріплень навколо міста.

«Тепер переважно бревна для облаштування бліндажів. Також після майже двох діб бавовни – активне поповненя БК в напрямку Бердянська та Пологів», – додав він.

Росіяни активізували будівництво укріплень навколо Маріуполя «Тут погано зовсім все»: окупант занив про важку ситуацію на фронті (аудіо) Потужний удар РФ по Києву: стало відомо про постраждалого (відео) Трагедія в Торецьку: кількість жертв авіабомби ворога збільшилася»Бавовна» в районі Маріуполя

Днями потужні вибухи пролунали в Юрʼївці неподалік окупованого Маріуполя. За даними Петра Андрющенка, поранено понад 400 росіян. Ще 100 загарбників ліквідовано. 

Раніше Андрющенко наголосив, що «бавовна» сталася в тих населених пунктах, які раніше вважалися недосяжними для українських засобів ураження. Вибухи лунали на базах і складах окупантів в Нікольському, Урзуфі та Юрʼївці. 

Джерело

Новости Украины