Кінець ретроградного Меркурія 18 січня налагодить життя цим знакам Зодіаку

Вже в середу закінчується ретрофаза руху даної планети. Вона почалася ще 29 грудня, і тільки зараз залишить у спокої деякі знаки Зодіаку.

У середу закінчується фаза ретроградного Меркурія / фото depositphotos.com

Астрологи розповіли, що кінець ретроградної фази планети Меркурій дозволить деяким знакам Зодіаку налагодити своє життя. Як відомо, ретроцикл завжди гальмує зміни, приносить проблем, змушує нервувати. У цей час все йде не за планом. Але тепер, з 18 січня, ситуація зміниться. Найбільш помітно це буде для трьох знаків Зодіаку. 

Овен

Зірки кажуть, що у Овна могли бути якісь неприємності зі здоров’ям. Наприклад, важка форма хвороби або ускладнення після застуди. Після 18 січня вони підуть на поправку. 

Якщо вдома зламалася якась техніка або є проблеми з автомобілем, нарешті знайдеться рішення. Всі сварки з близькими людьми будуть закінчені на хорошій ноті. 

Відео дняДіва

Діви дуже переживали через те, що не встигають вчасно завершити робочі справи. 18 січня вони стануть більш активними і продуктивними, тому немає приводу для хвилювання. 

Також після зазначеної дати Діви зможуть знайти собі нове захоплення, наприклад, почати займатися йогою або фітнесом, запишуться на танці або на курси англійської мови. Експерти кажуть, що представники цього знака покажуть успіхи в будь-якому починанні. 

Скорпіон 

Період «застою» у Скорпіона був пов’язаний з тим, що на новорічні свята вони добре відпочили. І у них чомусь не виходило увірватися в робочий графік з новою силою. Виною тому той же Меркурій, який стомлює, забирає сили, не дає «розправити крила». 

У середу і в наступні дати Скорпіони будуть бачити стрімке зростання своєї продуктивності. Вони можуть підписувати важливі документи, щось купувати або продавати, планувати поїздки. Також зірки пророкують їм романтичні зустрічі, ініціатором яких стануть самі Скорпіони. 

Рибам — золоті гори, Терезам — ляпас долі: гороскоп по картах Таро на 15 січня Астролог Цибульська дала прогноз на 2023-й рік для всіх знаків: на кого чекає успіх, а на кого — горе Гороскоп на 15 січня: Тельцям — розваги, Ракам — гарний настрій

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, у яких все піде не за планом через молодика в січні.

Джерело

Новости Украины