Козерогам — побачення, Терезам — розставання: гороскоп по картах Таро на 13 листопада

Терезам доведеться прощатися з минулим, розставання може бути болючим.

Близнюків чекає день крайнощів, вас нібито «підвісять догори ногами» / фото — ua.depositphotos.com

13 листопада карти Таро пророкують самотність для Тельців і приємні моменти для Раків. Для когось цей день буде непростим і сумним, а хтось зможе насолодитися всіма радощами життя.

Овен

Овни зустрінуть людину, яка дасть слушну пораду. Прислухайтеся до того, що почуєте. У цей день ви отримаєте чимало знаків долі, не ігноруйте їх.

Телець

Тельці проведуть 13 листопада на самоті. Однак це не буде «вигнанням», вам просто потрібно відпочити і набратися сил. Насолоджуйтеся відпочинком.

Відео дняБлизнюки

Близнюків чекає день крайнощів, вас нібито «підвісять догори ногами». Це допоможе вам зрозуміти, що не варто плисти за течією і сліпо вірити в диво.

Рак

Ракам 13 листопада пощастить отримати підвищення на роботі або ж запрошення на побачення. Цей день стане для Вас незабутнім, пригоди принесуть лише позитивні емоції. 

Лев

Левам зірки радять провести день вдома і розділити свій відпочинок з рідними. У цей день ви отримаєте приводи для радості, можливо, вам пощастить завести нові знайомства і навіть зустріти любов.

Діва

А ось Дівам зірки готують «іспит на міцність». Не поспішайте, Проведіть день в роздумах і не втрачайте віру в краще. 

Терези

Терезам доведеться прощатися з минулим, розставання може бути болючим. Але не впадайте у відчай, після цього у вашому житті почнеться смуга везіння.

Скорпіон

Скорпіонам 13 листопада варто зберігати нейтралітет і не перейматися через те, що якесь рішення дається занадто складно. У цей день вам потрібно детально все обміркувати і переглянути свої цілі.

Стрілець

Стрільцям зірки обіцяють перемоги, нарешті смуга невдач у вашому житті закінчиться. Однак не варто зазнаватися, пам’ятайте про те, хто був поруч з вами в момент невдач.

Козеріг

Козерогам 13 листопада пощастить в любові, вас чекає приємний флірт. Ризикніть проявити перший крок, в цей день зірки будуть прихильні.

Водолій

Водоліїв чекають страждання і засмучення. У цей день ви втратите грунт під ногами і будете сильно розчаровані. Зірки радять Водоліям готуватися до смутку.

Риби

А ось Рибам 13 листопада належить взяти на себе відповідальність за інших людей. Не бійтеся допомагати оточуючим, адже вони потребують вашої допомоги.

Чотири знаки Зодіаку зустрінуть кохання дуже скоро – астрологи Гороскоп на 13 листопада: Скорпіонам — неприємна розмова, Рибам — поїздка Гороскоп на зиму для всіх знаків Зодіаку: Близнюкам — гроші, Стрільцям — несподіванки і зміни

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки зодіаку, яким загрожують сварки з коханими і розставання.

Джерело

Новости Украины