Леся Нікітюк вирішила вперше показати бойфренда

Зірка Нового каналу приховує від публіки своє особисте життя.

Телеведуча Леся Нікітюк / фото instagram.com/lesia_nikituk

Відома телеведуча Леся Нікітюк, яка приховує своє особисте життя, написала в блозі, що нарешті зважилася показати фотографію з бойфрендом. Підписники вже сподівалися його побачити, але це виявилося просто жартом. 

Так, 35-річна зірка в Instagram-stories опублікувала своє фото, на якому написала: «Ви давно просите, щоб я показала вам свою другу половинку. Цей день настав!»

Проте вже в наступній stories вона оприлюднила Чорний квадрат і написала: «У момент, коли ми фотографувалися, зникло світло. Якщо що, він зліва». 

Відео дня Скандал з Джеджулою: шоумен звинуватив колишню дружину у брехні і поскаржився на заборону спілкування з дитиною Холостяк-12: з’явилися нові подробиці про сина Алекса Топольського «Бидло»: путініст Кіркоров визвірився на російську телеведучу і пригрозив розправою

Відзначимо, що на даний момент подробиці особистого життя Лесі невідомі. Вона навіть не розкриває, чи вільне її серце.

Скріншот сторіз ЛесіСкріншот сторіз ЛесіЛеся Нікітюк — хто це 

Телеведуча родом з Хмельницького, яка прославилася завдяки проекту «Орел і решка». Також вона працює на Новому каналі в багатьох розважальних проектах. Була ведучою туристичного шоу «Ле маршрутка» про відомі та маловідомі українські локації. 

Після початку повномасштабного вторгнення поїхала до рідного Хмельницького, де волонтерила у школі, де колись навчалася. Там зірка розселяла біженців, які покинули свої домівки через інтенсивні обстріли чи окупацію. 

Нагадаємо, Леся Нікітюк у свій ювілей знялася в сексуальній сукні з «голою» спиною.

Джерело

Новости Украины