Лосини, рвані джинси і бомбер: 10 старомодних речей, від яких варто відмовитися в 2023

Сьогодні цей одяг вже не такий трендовий, як був раніше.

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagram

Стилісти розповіли про десять предметів гардероба, які варто викинути або заховати подалі, адже в 2023 році вони абсолютно не модні. Що це — читайте в матеріалі.

Яскраві лосини

Попри те, що спортивний стиль все ще в тренді, про лосини поза тренажерним залом варто забути. Особливо, якщо йдеться про якісь дуже яскраві або з «тваринними» принтами. Лосини легко можна замінити джоггерами, що буде більш стильним і вдалим рішенням. 

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramДжинсові спідниці на рівні коліна

Джинсові спідниці то входять в моду, то виходять, то знову входять. Сьогодні стилісти всього світу з упевненістю говорять, що міні-спідниці та спідниці на рівні коліна — минуле століття. По-перше, не всі вони вдало сідають на ту чи іншу фігуру, а по-друге, вони повертають вас мінімум на 10 років назад. По-третє, деяких модниць вони навіть можуть повнити.

Відео дня10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramПоло

Поло — це взагалі елемент чоловічого гардероба, але іноді його носять і жінки. Цього року від нього варто відмовитися, кажуть стилісти. Краще замінити його майкою з підплічниками. 

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramМереживні топи

Так, це має сексуальний вигляд, а також добре поєднується з піджаком оверсайз, проте модниць закликають відмовитися від цього. Мереживо — це вже не такий тренд, яким він був, наприклад, 10 років тому. Можна замінити мереживний топ топом в рубчик.

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramШирокі штани з високою талією

Такі штани були модні в 70-х роках, потім кілька разів підкорювали подіуми, але надовго закріпитися їм не вдалося. У 2023 році вони мають занадто старомодний і не дуже практичний вигляд.

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramДжинсові шорти

Джинсові шорти — це один з головних антитрендів останнього часу. Вони давно вийшли з моди, а якщо сьогодні ви вирішите їх надіти, то продемонструєте оточуючим вульгарність і відсутність смаку.

Дівчина хотіла намалювати хною веснянки, а перетворилася на Фіону (вірусне відео) Ці спідниці вас старять: чого не варто носити в 2023 році Жахливий весільний манікюр, який довів наречених до сліз (фото)

Зараз є безліч альтернатив, якими їх можна замінити. Наприклад, велосипедки в рубчик для прогулянок або занять спортом, або шорти-кюлоти — більш офіційний варіант.

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramБежевий тренч

Так, тренч — це класика, проте в останні роки бежевий тренч носять так багато модниць, що він перетворився в заїжджений і банальний елемент гардеробу, який використовується «коли нічого надіти». 

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramФутболка зі стразами

Стрази і паєтки — це те, що повинно було залишитися в 2007 році. Сьогодні в моді мінімалізм, тому від такого роду прикрас для одягу варто відмовитися. 

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagramСвітлі рвані джинси

Варто відмовитися від рваних джинсів з великими симетричними дірами, які лише обтяжують лук. Крім того, стилісти кажуть, що подібний одяг робить зовнішній вигляд неохайним.

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото-instagramБомбер

Бомбер — це коротка куртка на блискавці з манжетами. Вона навіяна американським стилем — там така річ є у кожного поважаючого себе підлітка. Однак у 2023 році бомбер — це вже пережиток минулого, від якого краще відмовитися.

10 старомодних речей, від яких варто відмовитися / Фото — instagram

Нагадаємо, дієтолог назвала 5 порад, які допоможуть уповільнити старіння після 50 років.

Джерело

Новости Украины