Майор сказав, чи перебуває весь Бахмут під вогневим контролем ЗСУ (відео)

Навколо Бахмута дуже важка ситуація, поділився український офіцер.

Поки захисники України не тримають Бахмут повністю під вогневим контролем, повідомив майор ЗСУ / фото t.me/DPSUkr

Українські воїни знаходяться тільки на шляху до того, щоб взяти під вогневий контроль місто Бахмут Донецької області.

Ситуація навколо міста продовжує бути дуже важкою, розповів екс-командир полку «Азов», майор Збройних сил України, заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін у новому випуску програми «Аргумент».

«…Я б поки не робив таких заяв, що місто знаходиться прям все під вогневим контролем. Це не зовсім так. Ми лише на шляху до цього. Але можу з упевненістю сказати, що наша мета — це не тільки вогневий контроль над містом, а й повне його оточення для того, щоб надалі зробити знаходження супротивника там неможливим…», — сказав воїн.

Росіяни вночі атакували Україну дронами: є «приліт» у Кривому Розі (фото) В ISW повідомили про значні тактичні успіхи ЗСУ біля Бахмута

Триває повномасштабна війна — новини, які варто знати

На Бахмутському напрямку вже тривалий час йдуть запеклі бої. Українські воїни змогли просунутися вперед і звільнити від росіян чимало нашої землі. Зокрема, в американському Інституті вивчення війни (ISW) 6 липня повідомили, що ЗСУ під Бахмутом — в районі Кліщіївки, звільнили важливу висоту.

Військовий експерт Роман Світан стверджував, що завдяки звільненню цієї висоти українські воїни взяли під вогневий контроль і Кліщіївку, і Бахмут.

Джерело

Новости Украины