«Мені їх шкода»: учасниця «Холостяка» присоромила Топольського за поцілунки та інтим

Аліна Єршова гнівно висловилася на адресу головного героя проекту.

Аліна Єршова розкритикувала Алекса Топольського / instagram.com/ali_yershova

Учасниця 12 сезону шоу «Холостяк» Аліна Єршова висловилася про поцілунки на проекті. Вона заявила, що дівчата цілувалися з головним героєм не заради почуттів, а заради «спортивного інтересу», щоб бути кращою за інших.

На своїй сторінці в Instagram Єршова написала, що дивилася на Алекса, як на чоловіка, з яким, можливо, складеться її життя, проте є ряд нюансів, які розчарували її.

Вона додала, що прийшла на проект за коханням, а в підсумку отримує зовсім інше:

Відео дня

«Що я отримую? Розмови з іншими дівчатами про якусь нісенітницю? Вислуховування бруду, який ллється з усіх боків? Людину, рішення якої не збігаються з її словами? Повальну тактильність і інтим майже з кожною дівчиною, ніби ще одна «галочка» в списку?»

Дівчина не розуміє, чому інші учасниці проекту не зберігають свою гідність.

«Дівчат мені було шкода. Вони дійсно закохувалися в цей образ «холостяка», але його поведінка була вкрай мені не зрозумілою. Де ця його недоступність? Де повага до самого себе? Де повага до дівчат? Це ж не одноразові рукавички, які можна використовувати і викинути на смітник. Впевнена, що кожна з нас відчувала, що це аж занадто… Але не кожна була готова сказати: «Ні, досить!» — додала Аліна.

При цьому дівчина припускає, що індивідуальне побачення з Топольським дозволить їй розставити всі крапки над «і». І, можливо, тоді її думка про нього зміниться.

Холостяк 12 — поцілунки на проекті

У третьому випуску 12-го сезону шоу «Холостяк» у головного героя відбувся перший офіційний поцілунок. Щасливицею виявилася 25-річна Саша з Харкова, якій пророкують перемогу. Однак їхній поцілунок був більше схожий на дитячий.

У четвертому випуску Топольський поцілувався з 29-річною Олександрою з Києва. А пізніше і з Мариною, з якою у нього було індивідуальне побачення. Більш того, романтична обстановка, в якій перебували Алекс і Марина, розташовувала до інтиму, проте «холостяк» зупинив дівчину і попросив її не квапити події.

Джерело

Новости Украины