На три знаки Зодіаку чекають нападки ворогів в 2023 році

Цим знакам Зодіаку не позаздриш.

Хто зіткнеться з ворогами в 2023 році / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким в наступному році доведеться зіткнутися з нападками недоброзичливців. Їм варто бути дуже обережними, щоб ситуація не знайшла фатальних наслідків.

Терези

Вже на початку 2023 року Терези ризикують пустити в своє життя токсичних людей, які не принесуть їм нічого хорошого. Вам буде складно сфокусуватися на чомусь хорошому, бо ці люди будуть вставляти вам палиці в колеса і робити все, щоб ви відчували себе пригнобленими. Через це ваш життєвий потенціал і енергія можуть різко зменшитися. Щоб уникнути цього, тримайте на відстані нових підозрілих людей.

Скорпіон

У вашому житті є люди, яким важливо знати, що вам гірше, ніж їм. Саме в наступному році вони почнуть активно проявляти негативні тенденції на вашу адресу. Будьте обережні, адже вони можуть створювати вам проблеми на кожному кроці. Також вам варто припинити спілкування з людьми, які постійно скаржаться на життя. Нічого хорошого з ними не буде, ви тільки витратите свій час і ресурси на непотрібні розмови.

Відео дняКозоріг

Козерогам доведеться активно захищатися від різного роду негативу. Єдина сфера, в якій вам пощастить — любовна. У всіх інших на вас чекають нападки ворогів. Не виключено, що колеги засадять вам ніж в спину через велику заздрість до ваших успіхів. Тому вам рекомендується все тримати в секреті і не ділитися зі співробітниками своїми планами.

Нагадаємо, астролог напророчила Україні «криваве місиво» цього тижня.

Джерело

Новости Украины