Під Крамарськом окупанти мінують мостові переправи та передмістя населених пунктів

Російські військові обстрілювали населені пункти та позиції українських військових з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення.

Триває контрнаступ ЗСУ / АрміяInform

На Краматорському напрямку російські окупанти мінують мостові переходи, переправи та передмістя населених пунктів.

Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 18:00.

Зокрема, на цьому напрямку окупанти обстрілювали населені пункти та позиції українських військових з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення.

Відео дня

Зокрема, в районах населених пунктів Білогорівка, Греківка, Іванівка, Невське, Першотравневе, Серебрянка та Терни.

«Здійснюють масоване мінування мостових переходів, переправ та передмість населених пунктів», — розповіли у Генштабі.

Контрнаступ ЗСУ: окупанти просять допомоги у Червоного Хреста і тікають на вкрадених велосипедах — розвідка Лукашенко продовжив навчання військ Білорусі щонайменше до 17 вересня Обстріл Харкова з РСЗВ: поранено 14 людей, серед них діти (фото)Війна в Україні: головні новини

Триває контрнаступ ЗСУ на півдні та сході країни. За останніми даними Генштабу, українські бійці звільнили понад 1170 кв. км на Херсонському напрямку з початку активних бойових дій.

У Луганській області ЗСУ звільнили ще сім населених пунктів: Новолюбівка, Невське, Греківка, а також села Коломийчиської сільської громади Сватівського району — Новоєгорівка, Надія, Андріївка, Стельмахівка.

Разом з тим окупанти продовжують безуспішні атаки на сході України. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Терни, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Іванград, Первомайськ, Опитне, Невельське і Перемога. 

Напередодні невідомі підірвали частину автодорожнього полотна Кримського мосту, що спонукало зрадників тікати з півострова до Бердянська, а звідти — до Росії.

У зв’язку з військовими поразками на полі бою ворог продовжує тероризувати цивільне населення. Росіянами були обстріляні Запоріжжя і Полтава. 

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили вже 62 500 окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Джерело

Новости Украины