«Щасливого Різдва від окупантів»: у Маріуполі росіяни знесли Дім з годинником (відео)

У цій будівлі розміщувалась студія відомого художника.

Як додав радник мера, абсолютно все, що становіть історичну цінність, російські окупанти перетворюють на попіл / скріншот

У Маріуполі окупанти знесли Дім з годинником, де розміщувалась студія всесвітньо відомого художника Віктора Арнаутова. Рашисти продовжують зносити будівлі, нині вони взялися за центр міста.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у Telegram, що ці події стали таким собі «щасливого Різдва від окупантів». Також він показав відео, на якому зафіксовані дії рашистів.

«Не драмтеатром єдиним. В центрі міста окупанти почали зносити будинки, у тому числі історичного значення. Відомий Дім з годинником, де знаходилась студія всесвітньо відомого художника-монументаліста, мозаїчника Аранутова. Під екскаватор», — написав Андрющенко.

Відео дня

Як додав радник мера, абсолютно все, що становіть історичну цінність, російські окупанти перетворюють на попіл. Раніше вони почали зносити будівлю драмтеатру.

У Маріуполі окупанти знесли Дім з годинником РФ стягує додаткові сили, у Мелітополь та Бердянськ їде велика колона техніки (відео) РФ дістала зі старих запасів ракети «без мізків»: експерт назвав їх «породженням пекла» (відео) Окупанти перекидають живу силу та техніку в Маріуполі (фото)Росіяни зносять будівлі у Маріуполі та приховують свої воєнні злочини

Як повідомляв УНІАН, 23 грудня уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що російські окупанти повністю знесли будівлю драматичного театру в окупованому Маріуполі. Саме туди у березні рашисти скинули бомби.

Він зазначив, що російська окупаційна влада зрівняла з землею колись визначну архітектурну пам’ятку міста й місце, де водночас загинули й вижили сотні людей, які ховались від бомбардувань Росії. Омбудсмен заявив, що таким чином, окупанти знищують сліди своїх страшних злочинів.

Джерело

Новости Украины