Стало відомо, де на Донбасі росіяни накопичують техніку (відео)

Супротивники стягують здебільшого свіжу техніку, зазначив радник мера Маріуполя.

Біля Маріуполя ворог накопичує сили / скріншот відео з t.me/andriyshTime

У районі Маріуполя російські загарбники здійснюють накопичення сил.

Про це у понеділок, 6 березня, повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. «Знов йде накопичення сил росіян у Маріупольському районі. Колона за колоною. Сьогодні колона (у складі якої — Ред.) не менше 15 одиниць гусеничної техніки з напрямку Новоазовська через місто в бік Запоріжжя», — зазначив він.

За даними радника мера, також зафіксували незначне перекидання боєкомплекту й техніки донецькою трасою у бік Маріуполя. «Цього разу техніка здебільше свіжа, а не знята з консервації», — підкреслив Андрющенко.

Відео дня Стало відомо про потужні удари по росіянах: Генштаб ЗСУ розкрив свіжі втрати ворога Загинув танковий екіпаж бригади ЗСУ «Холодний Яр»: що відомо (фоторепортаж)

Ситуація на фронті — зараз це треба знати

На Донбасі тривають запеклі бої. Генштаб Збройних сил України увечері 6 березня повідомив, що супротивники зосереджують свої основні зусилля на тому, щоб вести наступальні дії на таких напрямках: Бахмутському, Авдіївському, Шахтарському, Лиманському й Куп’янському.

Ворог зазнає величезних втрат на українській землі. Втрати росіян в Україні вже становлять 153 770 супротивників. Також ліквідовано багато ворожої техніки, зокрема, 3 423 танки.

Джерело

Новости Украины