Тельці — диктатори, Близнюки — пліткарі: як працює кожен знак Зодіаку

Спробуйте здогадатися, як поводяться Раки або Діви у колективі.

Як працює кожен знак Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Оскільки більшість з нас витрачають третину свого часу на роботу та взаємодію один з одним, ми постійно стикаємося з випробуваннями та труднощами міжособистісних стосунків. Враховуючи складне поєднання віків, поглядів і планів, ми підготували корисне керівництво по стилю роботи кожного знака Зодіаку, пише New York Post.

Овен

Овни прямолінійні, вони не будуть говорити всяку нісенітницю за спиною. Також представники цього знака чудово вміють вимовляти надихаючі промови або очолювати атаку. Крім того, Овни не злопам’ятні, тому навіть якщо у вас було щось на зразок конфлікту з ними, ви можете бути впевнені, що все досить швидко залишається У минулому.

Телець

Телець керує другим будинком цінностей. Вірний спосіб викликати у них невдоволення — це критикувати їхній підхід або керувати їхнім часом. Також Тельці вміють виходити за рамки очікуваного, а потім вимагати від інших аналогічних стандартів. Отримавши владу або повноваження, вони можуть стати справжніми диктаторами. Як земний знак, яким керує Венера, Телець заспокоюється красою. Для нормального функціонування їм необхідна достатня кількість природного світла, рослин і їжі. Таким чином, їх завжди можна пригостити розкішним обідом та офіційними вибаченнями.

Відео дняБлизнюки

Близнюками керує планета-обманщик Меркурій, і вони є безперечними продавцями Зодіаку. Незалежно від того, торгують вони акціями, стратегіями чи схемами, вони люблять торгувати, і особливо інформацією. Отже, якщо ви хочете, щоб плітки поширилися, відвідати вечірку або ж зробити яскравий перепочинок у нищівній монотонності робочого дня, це ваша людина. У кращому випадку динамічні, а в гіршому — розсіяні, вони схильні до спалахів гніву, надмірної відвертості і зміні лояльності.

Рак

Керовані примхливим Місяцем Раки дуже темпераментні. Вони емоційно розумні, люблять, коли до них звертаються за порадою, особистою чи професійною. Якщо у них є така можливість, вони можуть стати по-справжньому турботливими. Також Раки створені для того, щоб інвестувати у роботу, яку вони виконують, і у людей, для яких вони це роблять. Жорсткі, але ніжні, безпека для них священна.

Лев

Лев в’яне без поклоніння. Якщо ви зможете досягти їхньої норми похвали за роботу, уважно і мовчки слухати їхній щоденний монолог про самозвеличення, у вас буде дуже відданий Лев. Нетерпимі до підлих пліток, Леви завжди захищають переможених та процвітають, просуваючись по службі або підвищуючи свій внесок в успіх іншого члена команди.

Діва

Будучи управителькою шостого будинку служіння і щоденних ритуалів, Діва ототожнює себе зі своєю святою роботою більше, ніж інші знаки. Орієнтовані на деталі Діви глибоко зацікавлені у тому, щоб ви інтегрували їхні ретельно продумані замітки для поліпшення. А ось похвала їм не важлива. Хоча їхні методи можуть здатися екстремальними, кожен список, який вони складають, і дії, які вони вживають, спрямовані на загальне благо колективу.

Джерело

Новости Украины