Відомий актор підтримав окупацію рідного Маріуполя

Родіон Юрін приїжджав до Маріуполя, де допомагав окупантам.

Родіон Юрін підтримав війну в Україні / скріншот YouTube

Українська актриса Олеся Жураковська переказала розмову зі своїм колегою Родіоном Юріним. За її словами, він підтримав окупацію рідного Маріуполя і заявив, що вона нічого не розуміє.

У програмі «ЖВЛ» Жураковська зізналася, що після цієї розмови з Юріним припинила будь-яке спілкування з росіянами. За її словами, такі люди — «бруд і мотлох», вони не розуміють елементарних речей. Тому вона більше не хоче з ними спілкуватися.

«Він там (Родіон Юрін в Маріуполі, — УНІАН) з цими тварюками (окупантами, — УНІАН) бігав, якісь генератори підключав. Що ж ти робиш? З ким ти взагалі спілкуєшся? Він мені каже: «Ти не розібралася. Ти зайди там на такий-то Telegram-канал і подивися». Кажу: «Ти що, шизофренік? Навіщо мені заходити в якийсь Telegram-канал? Я тут живу», — сказала Жураковська.

Хто такий Родіон Юрін

Родіон Юрін народився в 1974 році в Маріуполі. Однак будувати акторську кар’єру вирішив в Москві, де і навчався в театральному інституті.

Активно став з’являтися на екрані в 2000-і. Широка популярність до Родіона Юріна прийшла після ролі Ігоря Михалича в серіалі «Деффчонки».

Після 24 лютого, коли Росія влаштувала повномасштабне вторгнення на територію України, підтримав країну-агресора. Він приїжджав до рідного Маріуполя, де допомагав окупантам.

Джерело

Новости Украины