У Києві здають «золоту» квартиру за $15 тисяч на місяць: як виглядає «Пшонка-стайл» (відео)

Коментатори були у шоці від того, що побачили на відео від ріелтора.

За такі гроші пропонуються апартаменти в 350 квадратних метрів / скріншоти

Попри ракетні атаки і загрози ударів дронами-камікадзе, у Києві «кипить життя». Люди як і раніше здають квартири в оренду, на брак бажаючих знімати житло мало хто скаржиться. Але серед оголошень можна знайти досить оригінальні варіанти-в мережі показали і «люкс-варіант», який явно оцінять любителі «Пшонка-стайлу» (Віктор Пшонка — екс-генпрокурор, який був відомим фанатом пафосної розкоші, — УНІАН).

Ріелтор показав на відео, як виглядає «золота» квартира, яку здають за 15 тисяч доларів на місяць (понад 554 тисяч гривень).

За такі гроші пропонуються апартаменти в 350 квадратних метрів. Інтер’єр досить своєрідний: всюди «золото», вензелі, величезні люстри і телевізор на всю стіну.

Відео дня

Коментатори були у шоці від того, що побачили. Вони відзначили, що насилу можуть зрозуміти людину, яка погодиться жити в такій «розкоші» за настільки величезні гроші.

«Ох, цей мінімалізм», «стиль: пізній пшонкізм», «не розумію, як в цьому можна жити», «ну як таке можна купити? Як це взагалі можна було захотіти і побудувати? Ну очі ж болять», — пишуть коментатори.

У Києві здають «золоту» квартиру за 15 тисяч доларів на місяцьЩо таке «Пшонка-стайл» і звідки пішов мем

Віктор Пшонка був генпрокурором України з 2010 по 2014 роки. Чиновник часів Януковича прославився пристрастю до розкоші. Коли Пшонка втік, в його будинку в Гореничах знайшли чимало цінностей: картини, монети, ікони. Саме житло шокувало українців несмаком і розкішшю. Після цього любов людей до золотих вензелів і показного багатства почали називати «Пшонка-стайл».

Так, у 2020 році в соцмережах бурхливо обговорювали VIP-вагони від «Укрзалізниці». Інтер’єр вагонів викликав обурення українців, через що задумку відразу ж зарахували до «Пшонка-стайлу».

Джерело

Новости Украины