У Криму пенсіонерка донесла на дівчину через британську «Бандеру» (фото)

Лідера українського націоналістичного руху неадекватна бабуся сприйняла за ватажка «Гострих козирків».

У Криму пенсіонерка донесла на дівчину через татуювання з «Бандерою» / фото t.me/nexta_live

У тимчасово окупованому Криму пенсіонерка «перетворила» лідера українського націоналістичного руху Степана Бандеру на британського актора Томаса Шелбі, більш відомого за своєю роллю ватажка банди «Гострі козирки».

Неадекватна бабуся влаштувала скандал, побачивши британського «Бандеру» у вигляді татуювання на нозі у дівчини, і написала на неї донос у поліцію, пише Nexta Live. 

При цьому телеграм-канал Mash уточнив, що інцидент стався в одному з автобусів, який їхав з Джанкоя до Севастополя. Злякалася «Бандери» бабуся Лідія, яка побачила на нозі своєї сусідки по пасажирському сидінню лідера ОУН. 

Відео дня

Дівчину також сприйняли за «екстремістку» через сукню з вишивкою, в якій пенсіонерка побачила «вишиванку».

«Передбачувана екстремістка виявилася працівницею місцевого моргу, «малоросійська сорочка» — звичайною сукнею, ікона українських націоналістів — ви вже знаєте ким», — йдеться в повідомленні.

ЗМІ опублікували результати організованого владою РФ опитування студентів «Конституційний інвалід»: Гіркін оголосив, що Путін здасть Кремль ЗСУ (відео) Кадиров відправив в Україну полк «смертників» на чолі з «ловцем» гомосексуалістів Тушаєвим (відео) «України не існує»: у Держдумі РФ видали нову порцію маячні за старою методичкою Кремля

Окупанти злякалися на фронті «бандеромобіля»

Нагадаємо, що раніше цікавий інцидент з «Бандерою» стався на одному з напрямків українського фронту. Там окупанти отримали «приліт» по своїх позиціях з «бандеромобіля».

Відповідний ролик про те, як ЗСУ потішилися над одним з головних «страхів» росіян, опублікував СтратКом ЗСУ,

Джерело

Новости Украины