У Львові випав перший сніг: неймовірні фото

Фотокореспонденти УНІАН зафільмували, як сьогодні вранці виглядало місто Лева.

У Львові випав перший сніг / фото УНІАН

У Львові, як і багатьох інших містах України, 17 листопада 2022 року випав перший сніг, а вже до ранку 18 листопада місто засипало снігом.

Фотокореспонденти УНІАН вже зафільмували, як сьогодні вранці виглядало місто Лева.

© фото УНІАН © фото УНІАН © фото УНІАН © фото УНІАН © фото УНІАН © фото УНІАН © фото УНІАН

Протягом дня 18 листопада у Львові цілий день йшов помірний сніг, а температура трималася на рівні 0 градусів, ближче до вечора спостерігався невеличкий мінус.

Відео дня

За прогнозами Укргідрометцентру, на завтра у Львові очікується посилення снігопаду, температур вдень -1…+1 градуси, вночі -4…-2 градуси. У наступні дні у місті прогнозують помірний сніг, опади припиняться ближче до середи, 22 листопада.

Як птахи зустрічають осінь в одному з київських парків (фоторепортаж) Міміметр зашкалює: ледача білочка пораділа сонечку у київському парку (фоторепортаж)Снігопади в Україні

В Укргідрометцентрі прогнозують, що сьогодні та завтра, 19 листопада, в Україні буде складна погода. Зокрема, очікуються снігопади, налипання мокрого снігу, ожеледь, вітер та дощі.

При цьому в Карпатах вже намело метрові метрові кучугури, а погода продовжує ускладнюватись. Українців закликали утриматися від виходу у високогір’я.

Джерело

Новости Украины