У Маріуполь зайшли додаткові підрозділи «кадирівців» — Андрющенко

Їх розмістили на території колишнього рибоконсервного заводу.

Що відбувається у Маріуполі сьогодні? / фото ua.depositphotos.com

У тимчасово окупований Маріуполь зайшли додаткові підрозділи «кадирівців», яких розміщено на території колишнього рибоконсервного заводу.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі. «Додаткові підрозділи «кадирівців» зайшли в місто. Розміщено на території колишнього рибоконсервного заводу (старий причал) до 500 нелюдей. Концентрація росгвардії зростає. У підсумку — нова хвиля репортажів від пропагандистів про щоденні «затримання партизан», — зазначив він.

Також, за його словами, задля підвищення безпеки та ускладнення фіксування військового переміщення в Маріуполі окупанти почали застосовувати тактику супроводу підрозділами росгвардії. «Мета — виявлення та затримання наших громадян», — пояснив радник мера.

Відео дняМаріуполь в окупації

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 17 лютого, російські окупанти розпочали у Маріуполі відкриту мобілізацію. У міськраді кажуть, що окупанти шукають новий мобілізаційний ресурс на комунальних підприємствах та у міській структурі, зокрема у школах.

Удари по РФ: Піонтковський зробив обнадійливу заяву про перелом у війні (відео) Зеленський про ймовірні масовані авіаційні атаки Росії: боятися немає сенсу Політолог назвав головних переможців у війні та оцінив шанси України вступити до НАТО

За даними Генерального штабу ЗСУ, загарбники мобілізують безпритульних, а також нарко- й алкозалежних людей.

Нещодавно було оприлюднено фотографії зруйнованого залізничного вокзалу у Маріуполі.

На думку Андрющенка, на відновлення зруйнованих окупантами міських об’єктів може піти до восьми років.

Джерело

Новости Украины