У Маріуполі пролунало близько 20 вибухів

Відзначається, що епіцентр вибухів знаходиться у Кальміуському районі міста.

Маріуполь знаходиться у російській окупації / фото Петро Андрющенко

У п’ятницю, 10 березня, у тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі чули близько 20 вибухів.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі. Він відзначив, що наразі ніяких деталей стосовно цих вибухів немає, але їх епіцентром міг бути Кальміуський район захопленого міста.

«Близько 20 вибухів пролунало в Маріуполі. Епіцентр в Кальміуському районі. Деталі згодом. Але вечір перестає бути ординарним. Бавовнить», — написав Андрющенко. 

Відео дняЩо відбувається у Маріуполі

Як відомо, з 24 лютого минулого року загинуло 22 тисячі жителів Маріуполя. У місті пошкоджено 90% життєво важливої інфраструктури.

ЗРК Patriot: Жданов відповів, яку версію комплексів отримає Україна В Україні зміниться перелік територій бойових дій: їх визначатимуть за новим принципом ПВК «Вагнер» фактично полягла у бахмутських полях, ця безславна історія закінчується — Череватий

Доки люди виживають у зруйнованому місті, російські загарбники накопичують сили, розгортають пункти контролю на мостах та риють окопи. Також постійно фіксується перевезення російської техніки через місто.

У місті діють українські партизани, також Збройні Сили України б’ють по позиціях окупантів. Через останні удари вони були змушені змінювати тактику руху колон.

22 лютого у місті прогриміло 12 вибухів. Повідомлялося про ураження складу боєприпасів та місця базування окупантів. Наступного дня вибухи повторилися — цього разу в порту.

Джерело

Новости Украины