У Маріуполі росіяни дійшли до крайньої точки параної: радник мера розповів про перевірку дітей

Супротивники перевіряють дітей на причетність до партизанського руху «Маріуполь. Спротив», зазначив радник мера міста.

Супротивники у Маріуполі дійшли до крайньої точки параної, вважає Петро Андрющенко / фото Emerging Europe

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники почали перевіряти дітей на причетність до партизанського руху та співпрацю з українськими воїнами.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко у Telegram. «У Маріуполі дійшли до крайньої точки параної», — наголосив він. За словами Андрющенка, тепер окупанти перевіряють дітей у місті на причетність до партизанського руху «Маріуполь. Спротив» та співпрацю з ЗСУ.

«Кожного разу, коли здається що посеред дна дірка, знизу чується стук. Знов і знов. Що далі? Поліграф немовля? Фільтрація ембріона? Чи одразу газова камера?» — зазначив радник мера.

Успіхи ЗСУ поблизу Торецька: знищили до взводу росіян, просунулись і захопили трофеї

Цікаві новини Маріуполя — сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, Маріуполь перебуває в повній окупації з кінця травня 2022 року. За місто упродовж кількох місяців тривали запеклі бої — воно майже повністю зруйновано. 

Раніше Петро Андрющенко поінформував, окупанти після масштабної «бавовни» у Маріуполі займаються заміною розбитої техніки та посилюють позиції ППО. 

Також він повідомив, що в Донецькій області на кордоні з Росією утворилися багатокілометрові затори, окупанти тікають та вантажівками вивозять вкрадене українське зерно.

Джерело

Новости Украины