З усіх шкіл в Маріуполі окупанти вивозять українські підручники: вони підуть на «переробку»

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, також додав, що харчування у школах міста не буде, окупанти не збираються годувати дітей.

Підручники транспортують в бік Новоазовська / фото ua.depositphotos.com

З усіх шкіл в Маріуполі російські окупанти забрали залишки українських підручників.

Про це у своєму Telegram-каналі написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Новини «освіти». Прямо зараз місто прощається із залишками української освіти. Сьогодні по всіх школах у вантажівки забрали залишки українських підручників та їх транспортують в бік Новоазовська. За інформацією, все піде на переробку», — зазначив він.

Відео дня

Андрющенко також додав, що харчування у школах не буде. Замість цього окупанти планують видавати батькам дітей крупи.

«Ніякого. Пільговим категоріям учнів 5-11 та учням 1-4 класу анонсовано замість шкільного харчування — пайок на місяць. Таке собі рішення. Замість гарячого обіду — пакет каші батькам», — написав радник мера.

На Херсонщині окупанти викрадають та грабують людей: речі вивозять та БТРах та КАМАЗах Військове командування РФ призупиняє відправку нових підрозділів в Україну — Генштаб У Криму активізувався проукраїнський рух: Аксьонов погрожує розправою цим людям

Раніше УНІАН вже повідомляв, що російські загарбники викрали фонтан, який українська влада мала встановити в Кальміуському районі Маріуполя. Згодом виявилося, що цей фонтант вивезли в окупований з 2014-го року Харцизьк.

Джерело

Новости Украины