ЗСУ «мінуснули» окупанта, який мріяв за два дні «стерти Україну з карти світу» (фото)

Втім, сам загарбник повоював приблизно стільки, скільки мріяв. Його ліквідували у перший тиждень війни.

ЗСУ ліквідували окупанта, який погрожував «стерти Україну з карти світу» / t.me/osintbees/3291

Українські воїни ліквідували 25-річного окупанта з Ростовської області Данила Каргашилова. Він мріяв за два дні «стерти Україну з карти світу».

Як повідомляють аналітики проекту «OSINT Бджоли», Каргашилов народився 14 грудня 1997 року у станиці Єгороликській Ростовської області.

«Черговий «затирач карт». Подивилися профілі — звичайне життя завзятого кацапського ідіота. Сірі будні, страшненькі жінки, армія, «всіх переможу», «саша бєлий»… Звичайна схема — народився, пос*ал, «київ за два дня», здох», — прокоментували аналітики.

Відео дня

Каргашилова, як зазначили експерти, ліквідували за його мріями —  майже за два дні. «Тому що вгамували клоуна 2 березня. Ну, доки доїхав із Криму, туди сюди… Цього прибираємо з карти світу. Все як мріялося, Данилко, все як мріялось», — іронічно додали аналітики.

Вночі окупанти тероризували Дніпропетровщину: випущено десятки смертоносних снарядів США оцінили загрозу вторгнення в Україну білоруської армії Сили оборони відбили атаки РФ біля Соледара – Генштаб ЗСУ понад 20 разів успішно атакували російські війська Тривають жорстокі бої: в Білому домі оцінили ситуацію в районі Соледара і БахмутаВтрати РФ в Україні: актуальні дані

Збройні Сили України за добу знищили ще 760 російських окупантів. Загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року по 19 січня 2023 року серед особового складу орієнтовно склали близько 118 тис. 530 осіб.

Щодня ЗСУ «мінусують» сотні окупантів, хоч Росія і приховує втрати. Нещодавно росЗМІ з’ясували, що шаленими темпати закінчуються завербовані зеки-«вагнерівці». З 270 ув’язнених однієї з башкирських колоній, завербованих у ПВК «Вагнер», на цей час живими залишилося 30 осіб.

Джерело

Новости Украины