Зустріч Путіна з матерями військових: ЗМІ дізнались, з ким насправді говорив президент РФ

Кожна з жінок має зв’язок з провладними структурами.

Путін провів зустріч з кишеньковими «матерями військових»  / скріншот відео

Президент РФ Володимир Путін 25 листопада провів зустріч з нібито матерями військових, які беруть участь у війні в України.

Виявилось, що всі жінки пов’язані з провладними структурами Росії, пише видання «Можем объяснить».

Так, про проблеми військових російському президенту розповідала московська чиновниця і депутат-єдинорос Ольга Бєльцева. Вона також обіймає посаду заступниці директора державної бюджетної установи «Центр дозвілля і спорту «Юність» і є членом Відраднинської ради депутатів. Бєльцева спеціалізується на «наданні соціальної допомоги пільговим категоріям громадян».

Відео дня

Іншою співрозмовницею президента РФ виявилась керівниця Підмосковного виконкому провладного загальноросійського народного фронту (ЗНФ) Юлія Бєлєхова. Крім того, вона очолює Асоціацію голів рад багатоквартирних будинків Московської області. У 2016-му ця жінка засвітилась у списках кандидатів ЄР до Держдуми і задекларувала 118-метрову квартиру. Однак далі Бєлєхова не пройшла.

ЗМІ також ідентифікували Надію Узунову, яка відповідає в Усть-Абаканському «Бойовому братстві» за збір гуманітарної допомоги для мобілізованих. 

На зустрічі журналісти помітили членкиню громадської палати Оріхово-Зуєва Марину Мігунову, яка також займається збором гуманітарки для мобілізованих.

Ще однією «мамою військового» виявилась начальниця відділу у справах сім’ї, молоді та спорту в адміністрації Каа-Хемського району Ірина Тас-оол.

Праворуч від Путіна сиділа режисерка Олеся Шигіна, яка знімає православне патріотичне кіно. Наприклад, у її фільмі «Шлях» дві подруги під час подорожі заїжджали у монастирі, зупинялись у сім’ях і розпитували про життя в Росії.

Ліворуч від Путіна, у чорній хустці, засвітилась Жарадат Агуєва. Її сини — високопоставлені чеченські силовики: командир батальйону «Захід-Ахмат» Ісмаїл Агуєв і начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв. Вони взяли у часть у війні проти України. Глава Чечні неодноразово називав Рустама «братом», а про «подвиги» Ісмаїла розповідав у своєму Telegram-каналі.

Мобілізація в Росії

Як раніше повідомляв УНІАН, мобілізованих росіян відправляють на фронт, без належного забезпечення. Згідно з перехватами, вони також не отримують і обіцяних грошових виплат.

22 листопада Організаторка Ради матерів і дружин Ольга Цуканова звернулась до Путіна з проханням, зустрітись з російськими матерями, а не з кишеньковими жінками, які зададуть зручні питання.

«Ви чоловік чи хто? Вистачить у вас сміливості зустрітися відкрито не з погодженими вами кишеньковими жінками, матерями, а зі справжніми, які з різних міст приїхали власним коштом сюди до вас? Ми тут, у Москві, готові зустрітися з вами», — обурилась росіянка.

Джерело

Новости Украины