Андрій Бєдняков відповів підписникам, які переконані, що Росія «відбудовує» Маріуполь

Телеведучий каже, що урочисті відкриття наспіх побудованих окупантами дитячих майданчиків та інших об’єктів в Маріуполі — це всього лише пропагандистський хід для того, щоб пустити пил в очі і показати себе в кращому світлі.

Андрій Бєдняков розповів про пропаганду РФ на прикладі «відбудовування» Маріуполя / Фото — instagram.com

Телеведучий Андрій Бєдняков родом з Маріуполя відповів підписникам, які думають, що Росія «відбудовує» розбите місто. Він порівняв окупанта з ґвалтівником, який спочатку б’є свою дружину, а потім купує їй дорогі туфлі, щоб на публіку здаватися турботливим і добрим. Яскраве пояснення шоумен опублікував у своєму Instagram-блозі:

«Коли вони виходять на вулицю, всі сусіди кажуть: «Подивіться на ці черевики. Які гарні. Ось це чоловік! Як дружину любить. От би мені такого». З Маріуполем така ситуація. Тільки там чоловік ще й патчі під очі купив. Тільки не тому, що хоче, щоб обличчя у його коханої завжди було молодим. А щоб синці і порізи під очима приховати. Приховати сліди злочинів і створити картинку для бабок під під’їздом». 

В якості ілюстрації Андрій Бєдняков опублікував фото одного з багатоквартирних будинків Маріуполя. Раніше там красувався мурал з дівчинкою і ведмедем, але загарбники замалювали його і зобразили напис «Санкт-Петербург – Маріуполю» на тлі прапора Росії. 

Відео дняСкріншот Instagram-сторіз Андрія Беднякова

Нагадаємо, нещодавно Андрій Бєдняков показав довоєнний Маріуполь у новорічній ілюмінації.

Jerry Heil вперше після падіння вийшла на зв’язок: «Зламала ребро» Андрій Задворний, який покинув Огнєвіч, показав свою дівчину Хворому Баскову залишилося недовго — ЗМІ

Також УНІАН писав, що Бєдняков показав, як у центрі окупованого Маріуполя гучно співають гімн України.

Джерело

Новости Украины