Блогер знайшов доказ існування ПК-версії Bloodborne, але вона ніколи не вийде

Цю збірку FromSoftware використовує виключно для внутрішніх потребиць.

Bloodborne / фото FromSoftware

Реліз Bloodborne на ПК вже встиг стати мемом. У Мережі було стільки спекуляцій і «витоків» на цю тему, що їх неможливо навіть перерахувати. Однак найнадійнішим інформатором щодо планів FromSoftware завжди був блогер і датамайнер Ленс Макдоналд. Нещодавно він виявив доказ існування ПК-версії Bloodborne, ось тільки її ніколи не випустять у продаж.

У серії публікацій в Twitter Макдоналд вказав на скриншоти з доповнення The Old Hunters до Bloodborne від художника з оточення FromSoftware Маркоса Доменека. Назви цих зображень містять рядок SPRJ-win64. Він з’являється, коли знімки створюють в налагоджувальному меню в ПК-версії гри.

Звідси напрошується висновок, що у FromSoftware є повноцінна збірка Bloodborne для ПК, в яку входить і доповнення The Old Hunters. На скриншотах також присутній значок завантаження в кутку. Символ реалізований тільки в повній версії гри. Тобто Доменек використовував саме її, а не ранню збірку під назвою Project Beast.

Відео дняІнша інформація від Макдоналда з приводу ПК-версії

  • Раніше блогер стверджував, що в приватній обстановці бачив Bloodborne, запущену на Windows 7. Це було ще в 2014 році. Тоді FromSoftware використовувала збірку для персональних комп’ютерів для внутрішніх цілей.
  • Тепер, судячи з доказів зі скриншотів, у студії є готовий варіант Bloodborne для ПК. Ось тільки він продовжує застосовуватися виключно для потреб розробників.
  • Макдоналд ніколи не чув про реместер гри для персональних комп’ютерів і вважає, що FromSoftware не збирається випускати внутрішню збірку в якості повноцінного порту.

Джерело

Новости Украины