Чоловік прийшов на пляж й дізнався, що казково розбагатів

Сонячна відпустка чоловіка стала яскравішою, коли він зрозумів, що виграв у лотерею.

Чоловік озолотився / фото ua.depositphotos.com

Американець Кім Бушер зі штату Мічиган купив лотерейний білет перед від’їздом у відпустку. Він розповів, що сидів на пляжі, коли виявив, що виграв 150 тисяч доларів.

67-річний чоловік поділився з представниками Мічиганської лотереї, що він зупинився на заправці Shell у Феннвіллі, щоб купити лотерейний білет перед від’їздом у відпустку, повідомляє UPI.

«Я купив багатотиражний білет перед від’їздом у відпустку, щоб не пропустити розіграш, коли мене немає. Через кілька днів я сидів на пляжі й вирішив перевірити свій білет. Я побачив, як хтось виграв приз у 150 тисяч доларів, а потім почав перевіряти свої номери», — сказав Бушер.

Відео дня

Сонячна відпустка Бушера стала яскравішою, коли він зрозумів, що став переможцем. Чоловік розповідає, що не міг у це повірити.

«Коли я зрозумів, що став переможцем, не міг у це повірити! Я попросив свою дружину переглянути білет, щоб переконатися в цьому, а потім ми зателефонували нашій родині, щоб повідомити їм хороші новини», — сказав він.

Чоловік каже, що поповнить свій банківський рахунок, частину грошей дасть членам своєї родини, а частину віддасть на благодійність.

Курйозні виграші в лотерею

Раніше американець виграв 1 мільйон доларів за лотерейним білетом, який бабуся подарувала йому на 18-річчя. 

61-річний американець виграв у лотерею джекпот у розмірі 40 мільйонів доларів, придбавши білет на День дурня.

У Малайзії жінка виграла у лотерею завдяки комбінації цифр, побачених уві сні. 

Джерело

Новости Украины