Ціле місто з водою і лікарнею: як виглядає бункер Путіна — екс-депутат Держдуми (відео)

Такі бункери будували ще у рядянські часи. Деякі дожили до нашого часу. Наприклад, в Москві.

Путін у бункері / скріншот

У Росії повно бункерів на випадок ядерної війни. Деякі нагадують цілі підземні селища з лікарнями, транспортом і автономною подачею води.

Як розповів в ефірі FREEDOM екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков, у Путіна не один бункер.

За його словами, російський президент зараз живе тільки одним почуттям – вижити за всяку ціну, тому глава Кремля дуже печеться про свою безпеку.

Гудков підтвердив, що Путін ховається в бункері, який нагадує «цілі підземні міста»: «Підземне місто – величезна гіганська порожнеча в землі на великій глибині. Мало не з електротранспортом, тому що туди не дійдеш пішки… Розрахований на кілька десятків тисяч осіб, які знаходяться на глибині скельних порід», – розповів колишній депутат.

Гудков зазначив, що такі бункери будували ще в рядянські часи. Деякі дожили до нашого часу. Наприклад, в Москві.

«У Чеховському районі Москви були бункери на випадок ядерної війни: невеликої глибини, може, 200 м. Типу бетонного гігантського яйця, підвішеного на амортизаторах, щоб у разі удару/ ядерного вибуху він зберігав функції управління військами», — пояснив політик.

Недалеко від Москви є гілка підземних комунікацій, додав він.

«У бункерах є система автономної очистки, подача води, якісь захисні механізми, обладнані медичні пункти і лікарні. Тобто, це підземні селища, які здатні укрити і захистити на роки десятки тисяч людей», — підсумував Гудков.

Путін у бункері

Вже багато років ЗМІ пишуть про те, що російський президент облаштував собі в Уральських горах таємний бункер.

У зв’язку з військовими поразками на фронті в Україні паніка глави Кремля тільки загострилася. Навіть свої зустрічі з чиновниками Путін веде в онлайн-режимі, посилаючись на нібито пандемію коронавірусу.

Російські експерти згодні, що в оточенні Путіна намітився розкол, помітну роль в якому зіграв його «кухар», ватажок «вагнерівців» Євген Пригожин.

На Заході сумніваються, що Путіна ліквідують, але становище російського президента стає все гіршим й гіршим – разом з постійними провалами на фронті.

Джерело

Новости Украины