Грудень 2022 принесе цим знакам Зодіаку клопоти і розчарування

Астрологи попереджають Скорпіонів і Козерогів про те, що у них буде непростий період в кінці року.

Грудень 2022 принесе цим знакам Зодіаку клопоти і розчарування / фото kruto.online

Астрологи розповіли, що на представників двох знаків Зодіаку чекають випробування в грудні цього року. Напружитися доведеться Скорпіонам і Козерогам. На що їм чекати — читайте в матеріалі УНІАН. 

Скорпіон

На представників цього знака Зодіаку чекають неприємності в сфері кар’єри і роботи. Можуть бути якісь проблеми з виплатою заробітної плати, неприємні ситуації в колективі або потреба виконувати якісь не дуже приємні завдання. Це все стане причиною сильного стресу. 

Скорпіонам зірки радять розслабитися і намагатися монотонно вирішувати всі проблеми, не віддаючи їм свої емоції. 

Відео дняКозеріг

Козероги можуть вже з перших чисел грудня зіткнутися з випробуваннями у вигляді якихось завдань, які складно виконати. Наприклад, їм доведеться домовитися про зустріч з людиною, яка не хоче йти на контакт.

Клопоти будуть і на особистому фронті — близька людина Козерога може захворіти або потрапити в неприємну ситуацію, їй буде потрібна допомога. Прямо перед Новим роком представники даного знака Зодіаку відчують моральне виснаження і депресію. 

Рибам та Левам — успіх, а Овнам — випалена земля: гороскоп по картах Таро на 19 листопада У жінок цих знаків Зодіаку почнеться «чорна смуга»: кому не пощастить Названо три найвірніших чоловіка за знаком Зодіаку

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, яким наступного тижня буде непросто.

Джерело

Новости Украины