Одеські прикордонники затримали любителя «руського мира»

Правоохоронці виявили у телефоні іноземця пропагандистські матеріали, зокрема із зображенням ворожої символіки на підтримку російської армії.

Іноземець прямував на в’їзд в Україну / фото прес-служба ДПСУ

На українсько-молдовському кордоні затримали іноземного прихильника агресії РФ, який намагався потрапити в Одеську область.

Як повідомляє Держприкордонслужба, у пункті пропуску «Старокозаче» прикордонники Білгород-Дністровського загону (Одеська область) спільно зі співробітниками СБУ виявили громадянина Молдови – «шанувальника» російської влади.

«В результаті поглибленого огляду особистих речей 25-річного іноземця, який прямував на в’їзд в Україну, правоохоронці виявили в його мобільному телефоні матеріали проросійського пропагандистського характеру, зокрема із зображенням ворожої символіки на підтримку армії «визволителів» і знімки влади окупантів», — йдеться в повідомленні.

Відео дня В Україні ліквідували фінського найманця з бази «Миротворця» (фото) Розкрито подробиці ворожих атак в Запорізькій області Захист від «Шахедів»: у Німеччині розповіли, що загалом передали Україні 30 САУ Gepard

Іноземцю відмовили в пропуску через державний кордон і заборонили в’їзду на територію України.

Війна в Україні та зрадники:

20 червня в Одесі затримали коригувальника, який чекав приходу «руського мира».

16 червня в Одесі були затримані чотири людини, які фотографували місце «прильоту».

28 квітня в Одесі затримали жінку, яка фотографувала мости та спілкувалася з росіянами.

Джерело

Новости Украины