У Бєлгородській області сталася «бавовна» (фото)

Горить одна з будівель у російському Шебекіно.

У Шебекіно сталася «бавовна» / t.me/vvgladkov

У Бєлгородській області РФ сталася «бавовна». Як зазначає місцева влада, стався обстріл міста Шебекіно.

Тим часом місцеві пабліки діляться кадрами з місця події. Як свідчать фото, прилетіло в одну з будівель міста. Вона зруйнована, вирує пожежа.

Місцева влада закликала людей спуститися в укриття. Деталей «прильоту» не повідомляють.

Відео дняЗруйнована будівля / t.me/vvgladkov

Тим часом український активіст Сергій Стерненко натякнув, що прилетіло в одну з будівель, пов’язаній з боєприпасами та особовим складом окупантів.

Оновлено о 16:01: «Медуза» з посиланням на губернатора області Гладкова пише, що внаслідок «бавовни» одна постраждала. Пошкоджено лінії електропередачі, «зафіксовано прильоти на територію багатоквартирного житлового будинку та промислових підприємств».

Вперше з початку повномасштабної війни проти Україні Путін провів засідання Радбезу очно Російські еліти зрозуміли, що програли «справжню війну» після втрати Херсона – ЗМІ «Хребет Росії зламається»: Арестович відповів, коли режиму Путіна настане кінець Звіряче вбивство «вагнерівця»: Путін прогнав критиків страти зі складу Ради з прав людини В РФ загадково загинув полковник, який відповідав за роботу з «мобіками»Вибухи в прикордонних областях Росії

У межують з Україною областях Росії, зокрема, в Бєлгороді і області РФ, періодично чують вибухи. Наприклад, 6 листопада, в Грайворонському районі Бєлгородської області прогриміла серія потужних вибухів, загорілася нафтобаза. Традиційно російська влада звинуватила Україну.

22 жовтня серію вибухів чули в Шебекіно. Нібито загинули дві людини.

Кількома днями раніше повідомляли про «приліт» у самому Бєлгороді. Снаряд нібито потрапив в об’єкт енергосистеми.

Джерело

Новости Украины