Як близнюки: в Японії зʼявився свій Зеленський (фото)

Студент прийшов отримувати диплом в образі українського президента.

В Японії студент прийшов на вручення дипломів в образі Зеленського / фото ua.depositphotos.com

В Японії студент Кіотського університету прийшов на вручення дипломів в образі президента України Володимира Зеленського. Для цього він декілька місяців відрощував бороду.

Як повідомляє YTV news, цей університет добре відомий тим, що дозволяє випускникам приходити на церемонію вручення дипломів в будь-якому одязі. Так студенти продовжують традицію носіння нестандартних костюмів. 

Відео дняВ Японії студент прийшов на вручення дипломів в образі Зеленського / скріншот

За словами випускника, він хотів одягнутися як Зеленський через репутацію «наймужнішого чоловіка». Він спеціально почав відрощувати бороду ще в грудні, щоб бути схожим на українського президента.

Японський студент прийшов отримувати диплом в образі Зеленського / скріншот Чоловік обрав найгірше фото своєї дружини й зробив тату: як вона відреагувала Гуменюк розсмішила ведучих коментарем про вибухи в Криму (відео) Мережа регоче через ордер на арешт Путіна (фотожаби)Війна в Україні: позиція Японії

Японія – одна з багатьох країн світу, яка засудила російське вторгнення в Україну. Крім того, вона також запроваджує санкційні обмеження проти РФ. 

Нещодавно премʼєр-міністр Японії Фуміо Кісіда з несподіваним візитом прибув до Києва. Під час спільної з Володимиром Зеленським конференції він заявив, що Японія виділить на постачання нелетального озброєння для України десятки мільйонів доларів. 

Крім того, японські парламентарі з власних зарплат зібрали Україні допомогу на 1,2 млн доларів. За ці гроші придбали пікапи та два контейнери «корисної продукції» для Збройних сил. 

Джерело

Новости Украины