«Все за планом»: росіяни будують захисні споруди вздовж траси на Маріуполь (відео)

Захисні споруди почали зʼявлятися вздовж траси Маріуполь-Нікольське-Пологи-Оріхів-Запоріжжя.

Окупанти будують захисні споруди на межі Донецької та Запорізької областей/ фото t.me/andriyshTime

Російські окупаційні війська почали будувати захисні споруди неподалік від тимчасово окупованого Маріуполя. Вони почали зʼявлятися вздовж траси на межі Донецької та Запорізької областей.

«Ніякої паніки немає, але це не точно. В районі Розівки (53 км від Маріуполя – ред.) на межі між областями окупанти терміново та швидко починають будувати зубодраконні захисні споруди», – заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

За його словами, захисні споруди почали зʼявлятися вздовж траси Маріуполь-Нікольське-Пологи-Оріхів-Запоріжжя.

Відео дня

«Просто все йде за планом. Питання лише – за чиїм», – резюмував Андрющенко.

Окупанти будують захисні споруди під Маріуполем РФ може стати неконтрольованим розповсюджувачем ядерної зброї — експерт Плюс для наступу ЗСУ: льотчик оцінив можливості ескадрильї Мі-24 У розвідці відреагували на нові погрози Путіна: «Піднімає ставки»Ситуація в Маріуполі

27 березня 2023 року в окупованому Маріуполі пролунав потужний вибух. Повідомляється, що вибухнув автомобіль, який належить одному з командирів російських окупантів. 

Раніше радник мера окупованого міста Петро Андрющенко повідомляв, що в Маріуполі помітили вантажівки з прапорами Дагестану та Вірменії. На них був напис «Гуманитарная миссия».

Джерело

Новости Украины