На сайті Кремля замінили відео з візитом Путіна до Маріуполя: що налякало пропагандистів

У новому ролику немає важливого моменту.

На сайті Кремля замінили відео з візитом Путіна до Маріуполя / скріншот

Зустріч російського диктатора Володимира Путіна з «жителями» Маріуполя пішла не за планом. На сайті Кремля замінили відео, тепер у пропагандистському ролику більше немає фрагмента з криками жінки, що це все «показуха».

Так, спочатку опублікували відео тривалістю 27 хвилин 8 секунд. На фрагменті на 22 хвилині 30 секундах Путін нібито підходить до місцевих жителів, які не вірять приїзду російського диктатора. Один з місцевих жителів каже: «Я навіть не очікував». У свою чергу Путін відповідає: «Така робота». Саме в цей момент чути, як жінка кричить: «Це все неправда, це все напоказ!»

Початковий варіант «спілкування» Путіна з «маріупольцями»!

Відео дняДля Путіна влаштували шоу нібито з маріупольцями

Тривалість нового ролика 30 хвилин 52 секунди. На кадрах президент РФ також спілкується з «місцевими», але після слів «Така робота» одна з жінок говорить Путіну: «Ми за вас молимося».

Новий фрагмент «спілкування» Путіна з «маріупольцями»!

З сайту Кремля видалили фрагмент з відео зустрічі Путіна з жителями Маріуполя»Візит» Путіна до Маріуполя — що відомо

19 березня в Кремлі заявили, що президент Російської Федерації Володимир Путін нібито прибув до тимчасово окупованого Маріуполя, який із заповзятістю знищувала армія Росії.

При цьому російські пропагандисти оприлюднили ролик, на якому Путін нібито оглядає один з житлових комплексів, спілкується з місцевими жителями, а також «йде в гості».

Своєю чергою представник ГУР Міноборони Андрій Юсов не виключає, що до Маріуполя приїжджав двійник Путіна.

Джерело

Новости Украины