Окупанти «відкрили» майданчик для гвинтокрилів на «Азовсталі» — Андрющенко

До літаків окупантів додались гвинтокрили.

Гвинтокрил неподалік «Азовсталі» / Скриншот

Російські окупанти «відкрили» майданчик для гвинтокрилів на території заводу «Азовсталь» в Маріуполі.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. «Окупанти «відкрили» майданчик для гвинтокрилів на території «Азовсталі». Тепер до постійних літаків додались гвинтокрили. Остаточне перетворення міста на військову базу», — заявив він.

Як повідомляв УНІАН, за даними Маріупольської міськради, нещодавно з‘явилася інформація про те, що в окупованому місті студентам вишів розіслали вимогу терміново стати на військовий облік. У міськраді вважають, що це може свідчити про те, що росіяни намагаються провести «тиху» мобілізацію.

Відео дняМайданчик для гвинтокрилів на АзовсталіЩо відбувається у Маріуполі сьогодні

Нагадаємо, що у зруйнованому місті від початку повномасштабної війни загинуло 22 тисячі місцевих мешканців. Зруйнована значна кількість будівель, в тому числі школи, садки та лікарні.

Поки російські окупаційні війська демонтують будинки у Маріуполі, у місті проблеми з водою та опаленням. У листопаді в мерії повідомляли, що у місті щотижня помирає приблизно 150 осіб.

У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомляли, що мешканцям міста пропонують обладнувати позиції навколо нього за продовольчі пайки.

Джерело

Новости Украины