Подоляк про «візит» Путіна в Маріуполь: Злочинця завжди тягне на місце злочину

Президент РФ як організатор убивств тисяч маріупольців приїхав «милуватися» руїнами міста.

В ОП прокоментували візит Путіна в Маріуполь / скриншот

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував візит підозрюваного у скоєнні воєнних злочинів президента Російської Федерації Володимира Путіна до окупованого Маріуполя.

«Злочинця завжди тягне на місце злочину. Поки країни цивілізованого світу заявляють про арешт «режисера війни» (Путіна В. В.) у разі перетину кордону, організатор убивств тисяч маріупольських родин приїхав милуватися руїнами міста і братніми могилами. Цинізм і відсутність каяття», — написав Подоляк у мікроблозі Twitter.

Путін їздив у Маріуполь: що відомо

Сьогодні, 19 березня, Кремль раптово заявив, що Путін нібито вперше нібито відвідав Маріуполь. За версією пропагандистів, диктатор побував у житловому комплексі «Невський», який побудували росіяни, поговорив з «жителями» і навіть «сходив у гості» до однієї сім’ї «за її запрошенням».

Відео дня Окупанти поранили чеського медика-волонтера Мінус майор та п’ять лейтенантів: офіцер ЗСУ показав фото нового російського «вантажу 200» Гауляйтер Бердянська отримав вирок: скільки дали зраднику На півдні ЗСУ розгромили ЗРК «Стріла-10» і пересувний пункт розвідки В окупованій Каховці вирує масштабна пожежа (відео)

При цьому Кремль не показав жодного фото та відео із чіткими доказами того, що Путін дійсно був у місті. Згодом пропагандисти показали дивне відео з Маріуполя. Втім, Путіна на кадрах не впізнати.

Для диктатора влаштували шоу з масовкою під час нібито його візиту в Маріуполь. Пропагандисти зібрати кілька людей, яких видали за місцевих жителів. Вони прославляли «царя» і дякували «за побєду»

Джерело

Новости Украины