Потужні «прильоти» під Маріуполем: Storm Shadow «задвохсотили» 100 окупантів (відео)

З’явилися фото та відео наслідків атаки на одну з баз окупантів.

Під Маріуполем «мінуснули» сотню окупантів / t.me/andriyshTime

Внаслідок потужної «бавовни» в Юр’ївці під Маріуполем знищено базу окупантів. Вдалося «мінуснули» близько сотні російських загарбників.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Він зауважив, що Юр’ївка стала місцем «запеклої любові» до росіян. 

Наслідки атаки / t.me/andriyshTime

Внаслідок «прильоту» по ворожій базі знищено до 100 окупантів. Стовп густого диму бачили мешканці усіх навколишніх населених пунктів. За даними Андрющенка, відпрацювали британські ракети Storm Shadow.

В Маріуполі мінуснули 100 окупантів Російська ДРГ намагалася прорватися через кордон на Харківщині Українські воїни жорстко відповіли росіянам на удари: куди поцілили Сили оборони Україна має право атакувати територію Росії — МЗС Британії Грузія звинуватила НАТО у розв’язанні війни в Україні «Не жорстко, а жорстоко»: Кадиров у припадках пообіцяв помсту за атаку на МосквуУдари по окупантах на ТОТ

Сили оборони України завдали ударів по російських базах і складах у раніше недосяжних населених пунктах біля Маріуполя. «Бавовна» завітала до Юрʼївки, Нікольського та Урзуфа.

Вранці 27 травня потужні вибухи пролунали в окупованому Бердянську Запорізької області. Повідомлялося про можливий «приліт» у районі порту міста, а також по окупантах на базі відпочинку «Хімік».

Джерело

Новости Украины