Ракетний удар по окупантах біля Маріуполя потрапив на відео: десятки «двохсотих»

Окупанти пов’язують нещодавні випадки «бавовни» з отриманням Україною далекобійних ракет Storm Shadow.

Прогриміли нові вибухи в Маріупольському районі / Скріншот

Рух спротиву Маріуполя підтверджує удар по базі російських окупантів у селищі Юр’ївка Маріупольського району, повідомляє у Telegram радник мера міста Петро Андрющенко.

Проліт ракети потрапив на камеру очевидців. На кадрах чути звуки, імовірно, вторинної детонації. «Глянь, як палає!» — ділиться одна з дівчат на відео.

Водночас Андрющенко повідомляє про «вивантаження трупів росіян» в сусідньому Нікольському — у будівлі, де окупанти зробили собі «барліг».  

«Поранених окупантів з Юр’ївки та Нікольського починають завозити в лікарню інтенсивної терапії (№2 на 17 ЖМР). Готуються «уплотнять» цивільних через велику кількість. «Потерь нет» та «ППО збила усі ракети» заграли новими кольорами», — ділиться Андрющенко.

У Telegram «Спротив Маріуполя» партизани заявляють про перші двадцять «двохсотих» окупантів в Юр’ївці.

Приліт по окупантах у Маріупольському районіВибухи у Маріуполі та в інших окупованих містах — останні новини

Лише вчора вранці у Бердянську на окупованій частині Запорізької області прогриміли потужні вибухи. Вже сьогодні повідомляють про ще одну успішну атаку по позиціях загарбників у Бердянській громаді.

Тоді як ввечері 26 травня два потужних вибухи прогриміли в районі «Азовсталі» у Маріуполі. На місці, куди прилетіла «бавовна», окупанти облаштували склад з боєприпасами.

Окупанти пов’язують нещодавні випадки «бавовни» з отриманням Україною далекобійних ракет Storm Shadow, здатних бити на відстані до 300 км. За словами міністра оборони Олексія Резнікова, всі влучання Storm Shadow були результативними: «З усієї кількості пусків Storm Shadow, які вже відбулися, всі 100% влучання по цілях. 100% на 100%».

Джерело

Новости Украины