Роспропаганда показала дивне відео «візиту» Путіна в Маріуполь

На кадрах нібито Путін каже два слова.

В РФ показали дивне відео з нібито Путіним у Маріуполі / скриншот

Російські пропагандисти показали дивне відео нібито візиту диктатора Володимира Путіна в окупований Маріуполь Донецької області.

Як повідомляє держагентство «РИА-Новости», Путін нібито прилетів у Маріуполь вертольотом, а потім пересів на автівку, за кермом якої оглянув зруйноване за його наказами місто, роблячи зупинки.

На кадрах, опублікованих пропагандистами, видно за кермом автівки якогось чоловіка, якого видають за Путіна. Його обличчя розглянути нереально, як і картинку за вікном автомобіля.

Відео дня

Згодом нібито Путін приїжджає у якусь будівлю. Її пропагандисти Кремля видають за філармонію Маріуполя. Там нібито Путін сів на крісло і прокоментував: «Зручно, гарно». Це, до речі, єдині слова диктатора за увесь ролик.

У ЗСУ розповіли про нові удари по окупантах: куди прилетіла «бавовна» Росіяни квапляться з наступом під Вугледаром: посилюють війська пораненими Свіжі провали росіян: Генштаб ЗСУ розповів про ситуацію на фронті Кремль видав історію про «перший візит» Путіна на Донбас: немає жодного фото Росія втратила ініціативу на Луганщині: експерт вказав на великі проблеми окупантівПутін в Маріуполі: що відомо

У Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін нібито вперше відвідав окуповану частину сходу України. Путін нібито побував у житловому комплексі «Невський», який побудували росіяни, поговорив з «жителями» і навіть «сходив у гості» до однієї сім’ї «за її запрошенням».

Однак Кремль не показав жодного фото та відео із чіткими доказами того, що Путін дійсно був у місті.

Джерело

Новости Украины