В Маріуполі російські окупанти влаштували «глобальну» зачистку

Окупанти знову влаштували масові перевірки телефонів.

В Маріуполі стрімко зростає кількість російських патрулів / фото Петро Андрющенко

В тимчасово окупованому Маріуполі стрімко зростає кількість російських патрулів.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

«В Маріуполі глобальна зачистка. Кількість патрулів стрімко зростає. Знову масові перевірки телефонів», — повідомив Андрющенко.

Відео дня Військовий експерт розповів, у чому полягають особливості снарядів для HIMARS (відео) З місця масового поховання в Ізюмі ексгумовано вже 146 тіл, з них двоє — дитячих

Він закликав людей терміново видалити всі листування во всіх мессенджерах та підчистити історію дзвінків.

«Вийти з аккаунтів. Видалити фото та відео, в тому числі з теки «недавно видалені». Не наражайте себе та близьких на небезпеку», — написав він.

Як раніше повідомляв УНІАН, у школах окупованого Маріуполя вчителі розповідають першокласникам, що вони — «частина Росії», і що українці — «вигадана нацистами нація».

Водночас у Маріуполі невдоволені бездіяльністю окупаційної «влади» люди виходять на протести. Жителі міста продовжують сидіти без води та електрики. У місті наростає невдоволення, адже окупанти не поспішають виконувати обіцянки — комунальні служби окупантів відмовляються ремонтувати порив на вулиці та розбиту підстанцію. 

Також 11 вересня російські загарбники влаштували святкування радянського дня Маріуполя буквально на кістках загиблих українців.

Джерело

Новости Украины