В районі Києва підрозділи ППО збили 18 ракет

По столиці та області російські війська випустили 21 ракету.

Західні ППО проходять перше бойове хрещення в Україні  / фото facebook.com/kpszsu

В районі Києва підрозділи ППО збили 18 ракет, повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Я дякую нашим силам Протиповітряної оборони! Сьогодні в районі Києва підрозділами ППО збито 18 ракет з 21», — зазначив він та висловив захисникам неба подяку.

Масований ракетний удар по Україні 15 листопада

Сьогодні, 15 листопада, Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. У Повітряних силах ЗСУ заявили, що окупанти випустили по Україні 100 ракет, 73 з них збила ППО. Також збито 10 «шахідів».

Відео дня

Зокрема, у столиці збили 4 ворожі ракети, водночас зафіксовано влучання у три житлові будинки в Печерському районі. Відомо про одного загиблого, але рятувальна операція триває.

«Може бути лише одна відповідь»: очільник МЗС Нідерландів сидить в укритті у Києві Зима сприяє атакуючим: морпіх із США розказав, як змінитися перевага сил з настанням холодів Ракетна атака Росії на Київ: з’явилися фото й відео наслідків «прильотів»

Через масовану ракетну атаку уражено близько 15 енергетичних об’єктів в різних областях. Відключено понад 7 млн абонентів у 17 областях та Києві. Енергетики розпочали екстрені відключення світла майже по всій Україні.

В Офісі президента ситуацію назвали «критичною».

Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що це наймасованіший обстріл енергосистеми з початку війни. За його словами, ця атака може мати вплив не тільки на енергосистему України, але й на енергосистеми деяких країн-сусідів.

Джерело

Новости Украины